Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/depolders/domains/wpfdepolders.nl/public_html/backend/includes/db_config.inc.php on line 15
Wijkplatform de Polders - Jans Polder

 

Start wandelroute bij Jan’s Polder.

 

Restaurant Jan's Polder aan het Muggenhol.

De huidige uitbaters zijn Leo en Hijdie Baselmans-v.d. Gevel die vanuit het verleden de boerderij omgebouwd hebben tot het restaurant Jan’s Polder het is het enige café in de wijk De Polders op het Grand Café na van het Rundgraafpark.

 

In 1931 werd een woonhuis naast de boerderij gebouwd. Het gezin van Jan Dams betrok het pand in 1954 en bouwden de oude boerderij om tot stal en trokken de woning bij de boerderij. De dochter van Jan Dams is getrouwd met Fried van de Gevel en is in de boerderij gaan wonen. Later is het woonhuis van de boerderij gescheiden, is de boerderij door de dochter verbouwd tot restaurant en vernoemd naar opa Jan Dams en heet dus Jan’s Polder.

 

 

 

 

Wandelroute - Lekker wandelen door de wijk de Polders in Veldhoven? En ook nog wat geschiedenis opsnuiven? Kies boven in het menu voor de optie 'wandelroutes' en vind daar alle informatie over de wandelroute door wijk de Polders. Via een link kunt U de route eenvoudig uitprinten.